airbnb pagina

Natuurhuisje pagina

    We had a wonderful weekend at this cottage. It was so cozy and we felt very welcomed! You should definitely book the amazing breakfast. It was the perfect start into the day. We really recommend this lovely cottage!
  Leon and Franziska

  thumb Franziska
  2/02/2020

    Een heerlijke rustige stek, knus huisje, gastvrije gastheer. Wat heb je meer nodig om in een midweek even tot rust te komen? Niéts.
  De omgeving maakt het gevoel compleet. De Achterhoek heeft zoveel te bieden, je hoeft je er absoluut niet te vervelen.

  thumb Ben
  7/03/2020

    Hier moet de gastvrijheid uitgevonden zijn. Het huisje is fantastisch, niet groot maar gezellig en compleet qua voorzieningen, een echte kachel! Omgeving is prachtig, wandelingen beginnen zo ongeveer bij de voordeur. Gastvrijheid was geweldig.

  thumb Otto
  3/15/2020

    Op de foto zag het er al leuk uit, maar in het echt is het nog vele male leuker. Bert en Keren zijn aardige mensen, die vol gaan voor deze droom. De locatie is top, tussen de kippetjes, schaapjes en groen. En wat een rust. Wij hadden niet verwacht dat het ontbijt zo veel was. Echt top en smakelijk. Zeker een aanrader om nog eens opnieuw te bezoeken.!

  thumb Annemieke
  7/20/2019

    Zoek je een plek waar gastvrijheid voorop staat. Zoek dan niet langer. Één heerlijk plekje met alle voorzieningen aanwezig. Vanuit deze geweldige stek loop je zo de natuur in, stap je op de fiets voor een tour door de buurt maar ben je met de auto ook zo in Duitsland.

  thumb Marco
  6/13/2020