airbnb pagina

Natuurhuisje pagina

    prima omgeving alles zit erin wat je nodig hebt

  thumb Jan
  8/13/2019

    We hebben een heerlijk week gehad in het huisje. We hadden veel geluk dat er een annulering was waardoor we even konden genieten van de rust, natuur en het mooi weer. Het huisje is knus maar van alle gemakken voorzien. Je kunt even heerlijk "buiten leven". Bert en Keren zijn zeer gastvrij en kunnen je voorzien van een heerlijk ontbijt. De omgeving is prachtig om op de fiets te ontdekken, vele mooie (race) fiets routes, of lekker te wandelen.

  thumb Pascal
  8/16/2020

    Hier moet de gastvrijheid uitgevonden zijn. Het huisje is fantastisch, niet groot maar gezellig en compleet qua voorzieningen, een echte kachel! Omgeving is prachtig, wandelingen beginnen zo ongeveer bij de voordeur. Gastvrijheid was geweldig.

  thumb Otto
  3/15/2020

    Heerlijk vertoeven in het Hoonderhok en de omliggende tuin! Klein maar fijne verblijfs- en slaapruimte. Gezellige gevederde buurtjes. Prachtig gebied om te wandelen en te fietsen. Begint al voor de deur. Prima uitvalsbasis. En wat een ontzettend lieve, relaxte gast- heer en vrouw. Handdoeken en washandjes volop aanwezig. Zo ook een gevulde bus met koffiecapsules. Een vaasje veldboeket uit eigen tuin op tafel. Bijzonder hoor...

  thumb Janny & JanPiet
  6/05/2020

    Een heerlijke rustige stek, knus huisje, gastvrije gastheer. Wat heb je meer nodig om in een midweek even tot rust te komen? NiĆ©ts.
  De omgeving maakt het gevoel compleet. De Achterhoek heeft zoveel te bieden, je hoeft je er absoluut niet te vervelen.

  thumb Ben
  7/03/2020