airbnb pagina

Natuurhuisje pagina

    Wat een geweldige gastheer was Bert: attent, hulpvaardig en vriendelijk, 24/7 beschikbaar. Het huisje was als omschreven, zeer goed voor 2 personen, voor 4 aan de kleine kant. We hebben er een schitterende week gehad en de Achterhoek was voor ons een openbaring: wat een schitterend gebied, vooral met de najaarskleuren.

  thumb Freerk
  10/02/2020

    We hebben hele fijne dagen gehad, genoten van het mooie huisje en de omgeving. Het wandelen en fietsen vanuit het huisje direct het bos in of tussen de weilanden door is wat je wil.
  Met de kipjes als buren. De laatste dagen kregen we als cadeautje een berg sneeuw waar we veel plezier aan hebben beleefd.
  Alle supermarkten die je maar wil vlakbij en mooie plaatsen in de buurt, inclusief molens, monumentale huizen en boekenstalletjes.
  We komen graag een keer terug en het is een aanbeveling.

  thumb Joris
  2/09/2021

    Dit is een mooi en gezellig huisje. Het ligt in een mooie en rustige omgeving. Alles is aanwezig en het is comfortabel om er te overnachten.

  thumb Jurjen
  5/25/2020

    Een heerlijke rustige stek, knus huisje, gastvrije gastheer. Wat heb je meer nodig om in een midweek even tot rust te komen? NiĆ©ts.
  De omgeving maakt het gevoel compleet. De Achterhoek heeft zoveel te bieden, je hoeft je er absoluut niet te vervelen.

  thumb Ben
  7/03/2020

    We really enjoyed our stay in the cosy home of Bert and Keren and would certainly recommend this home to other people visiting the Achterhoek. The home was really comfy and clean, the environment was peaceful and beautiful and the communication with Bert went really smooth.

  thumb Dirma
  9/25/2020