airbnb pagina

Natuurhuisje pagina

    Ein kleines zauberhaftes Häuschen inmitten der Natur, mit allem durchdacht u liebevoll ausgestattet, was man braucht. Sehr sauber, urgemütlich und mit wunderbarer Terrasse/Garten, in direkter Nachbarschaft ein freundlicher Hase, Hahn u Hühner..., auch für Kinder ein Abenteuer!

  thumb Astrid
  6/01/2020

    Heerlijk vertoeven in het Hoonderhok en de omliggende tuin! Klein maar fijne verblijfs- en slaapruimte. Gezellige gevederde buurtjes. Prachtig gebied om te wandelen en te fietsen. Begint al voor de deur. Prima uitvalsbasis. En wat een ontzettend lieve, relaxte gast- heer en vrouw. Handdoeken en washandjes volop aanwezig. Zo ook een gevulde bus met koffiecapsules. Een vaasje veldboeket uit eigen tuin op tafel. Bijzonder hoor...

  thumb Janny & JanPiet
  6/05/2020

    Lovely place

  thumb Frederic
  4/23/2020

    Het huisje is precies zoals op de foto’s, het is super schoon en heeft heerlijke plekjes buiten waar je altijd wel van de zon kan genieten, bij het boeken is het ontbijt zeker aan te raden, te veel om op te noemen en alles is vers, van een heerlijke bak met gemengd fruit tot warme broodjes en beleg..

  De gastvrijheid van Bert en Keren is buitengewoon, een goed ontvangst en bij vragen is er altijd antwoord, tijdens ons verblijf was het prachtig weer en wilden we graag barbecuen, dit was geen probleem en s’middags kwam Bert aan met een BBQ die we tot het eind van t verblijf kosteloos mochten gebruiken..

  Bert en Keren, bedankt..

  thumb Leander
  5/28/2020

    We had a wonderful weekend at this cottage. It was so cozy and we felt very welcomed! You should definitely book the amazing breakfast. It was the perfect start into the day. We really recommend this lovely cottage!
  Leon and Franziska

  thumb Franziska
  2/02/2020